Billiga Bläckpatroner - Välj ditt skrivareFUNGERAR ALLA BLÄCKPATRONER/LASERTONER TILL MIN SKRIVARE?

Ja, alla bläck och toner fungerar i din skrivare. Användningen av en ersättningspatron/ kompatibel kan aldrig skada skrivaren eller minska livslängden på den. Det kan garanteras att ersättningspatroner har samma egenskaper och funktion som en original patron.

ÄR DET SKILLNAD PÅ KVALITET PÅ OLIKA BLÄCK OCH TONER?

De alternativa bläckpatroner och lasertoner en kompatibel är inte sämre än originalprodukterna från fabrikanten. Majoriteten av de som använder bläckstråleskrivare och/eller laserskrivare är mycket nöjda över kvalitén på utskriften. Inte enbart original-bläcket men också refill färgpatroner och de likvärdiga ersättningspatronerna som ersätter original-patronerna upplevs som bra eller mycket bra. 

MÅSTE MAN ANVÄNDA ORGINALPATRONER? – DET ÄR JU FRUKTANSVÄRT DYRT!?

Original cartridges är bläckpatroner som är tillverkade av samma fabrikant som även har tillverkar skrivaren. Dessa skiljer sig lite i utseende från kompatibla-bläckpatroner. Den största skillnaden mellan original- och den alternativa bläckpatronen är bättre priser! 

VAD GÖR JAG OM DET INTE FUNGERAR MED DEN NYA PATRONEN?

Suddiga utskrifter och text som delvis inte trycks är ett tråkigt problem och händer såklart alltid när man som minst behöver det. Detta kan hända när skrivarhuvudet är igentäppt och då kan du själv beordra en rengöring från rengöringsmenyn. 

VARFÖR HÄNDER DET ATT SKRIVARHUVUDET TÄPPS IGEN?

Detta kan var för att skrivaren börjar bli gammal eller skrivarhuvudet kan torka ut snabbare och ju äldre skrivaren är desto större chans att det händer. När skrivaren inte används med jämna mellanrum (var 2 till 3e vecka) är chansen också större för igentäppning. Vad gör man då? Vi ska försöka förklara för dig hur man kan undersöka vilken färg det är som bidrar till problemet och hur man kan eventuellt kan lösa det. Först och främst är det viktigt att komma på vilken färg det är som ger problemet. Skriv ut en kvalitetsrapport så du öppnar upp öppningarna på skrivarhuvudet där färgen kommer ut. Med hjälp av kvalitetsrapporten som skrivs ut kan de då också se om färgerna är jämna och bra fördelade. Om någon eller flera färger inte är jämna så är det lätt att se vilken färg som bidrar till problemet och då är något igentäppt. Man kan också sakna flera färger. Det är smidigt att först låta skrivaren göra sitt eget reningsprogram. Det gör den med jämna mellanrum för att se till att bläcket förblir flytande. Detta kan såklart inte göras när bläckpatronerna inte är installerade i skrivaren eller om skrivaren inte är ansluten till elnätet.

 

 BROTHER Bläckpatroner
BROTHER Bläckpatroner

 CANON Bläckpatroner
CANON Bläckpatroner

 EPSON Bläckpatroner
EPSON Bläckpatroner

 HP Bläckpatroner
HP Bläckpatroner

 LEXMARK Bläckpatroner
LEXMARK Bläckpatroner